Deuren

Wij respecteren uw smaak en keuzes om onze deuren en ramen volledig op maat te maken. Samen bereiken we altijd perfectie!


Onze metalen ramen en deuren

DCM PROJECT levert u uitsluitend maatwerk met kwaliteitsvolle materialen zoals smeedijzer, aluminium of volgens uw voorkeur is het ook mogelijk om voor een kleurstelling te kiezen naar keuze.
Het aanbod van onze deuren is heel breed en gevarieerd.

We vervaardigen in onze atelier deuren en dakramen die uw interieur verfraaien en een unieke toets geven. Wij nodigen u uit om onze realisaties van deuren, onder andere dubbele deuren, deuren met een vaste gedeelte, draaideuren, schuifdeuren met een zichtbare rail, … te ontdekken.

Deze worden door onze vakmannen bij ons volledig op maat gemaakt, in harmonie met het interieur, en thuis geplaatst. Onze ramen en deuren hebben dus een technische maar ook een esthetische functie.

Meer foto’s

Onze klassieke deuren

Ons gamma is zeer uitgebreid, en we passen ons altijd aan uw wensen aan. Onze eigen werkplaats en montagedienst garanderen een perfecte afwerking van uw interieur.

Wij werken met kwaliteits houtsoorten zoals eik en zijn verschillende variëteiten. DCM PROJECT is een perfectionist tot in het kleinste detail, duidelijk merkbaar als u naar onze deurklinken bekijkt.

Meer foto’s

Onze moderne deuren

U wenst een moderne stijl met een ontwerp aangepast aan uw behoeften, DCM PROJECT staat tot uw beschikking om de deur van uw dromen te realiseren.

Meer foto’s

Ontdek onze andere diensten

Wij voeren elk interieurproject uit, uw toekomstige badkamer, de keuken van uw dromen …

Contact opnemen
Delen :