Onze werkplaats

Wij besteden veel aandacht aan de verwachtingen van onze klanten met betrekking tot hun projecten, die in onze ogen allemaal uniek zijn. In ons atelier is er geen sprake van haast, want elk detail is van belang.

Wij nemen de tijd om elk project te analyseren en werken hand in hand met de juiste personen om ze zo precies en praktisch mogelijk te maken.

DCM PROJECT heeft een doel: al uw onvoorstelbare projecten haalbaar maken. Te beginnen met u te verwelkomen in onze showroom waar wij u onze knowhow kunnen tonen, alle materialen staan dan tot uw beschikking om de best mogelijke keuze te maken. Onze modelwoning zal u helpen om uw ideeën te vertalen, te ontwikkelen en zelfs meer te geven!

Daarna zorgen wij voor een gepersonaliseerde opvolging door u alle nodige informatie en details van uw project te bezorgen.

Zodra uw project afgerond is, komt ons atelier in actie, waar passie en precisie gecombineerd worden om het perfecte resultaat te bereiken.

Wij zetten ons in om de hoogste kwaliteit van plaatsing en afwerking te leveren zodat u het resultaat van uw dromen bereikt!


Ontdek onze andere diensten

Wij voeren elk interieurproject uit, uw toekomstige badkamer, de keuken van uw dromen …

Contact opnemen
Delen :