Keukens

De plaats waar we de meeste tijd doorbrengen, alleen, met familie of vrienden. Het hart van het huis waar we van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat volledig leven.

Droomt u van een op maat gemaakte keuken die volledig afgestemd is op uw behoeften, uw stijl, uw karakter en uw wensen? DCM PROJECT is er om u te helpen de keuken te creëren die bij U past: een plek die essentieel, gastvrij, gezellig en vooral uniek is, waar u in alle comfort onvergetelijke momenten zult delen.


Traditionele keukens

Om uw droomkeuken te creëren gebruiken wij natuurlijke en duurzame kwaliteitsmaterialen, edele houtsoorten zoals eik, wat perfect past bij blauwe steen, composiet of Franse steen.

Wij kunnen u een brede catalogus van optionele toestellen aanbieden of u de vrije keuze laten indien u dat wenst. DCM PROJECT is er om u te adviseren en te helpen met zijn vakmanschap.

Meer foto’s

Moderne keukens

Ruime, lichte, praktische keukens… als uw smaak naar een moderne stijl neigt, zijn wij er om u te helpen.

Onze geheime formule? De combinatie van klasse, soberheid en elegantie in een keuken die minimalistisch maar toch gebruiksvriendelijk is. Al deze ingrediënten vindt u terug in een aangename ruimte waar u graag tijd doorbrengt.

Meer foto’s

Ontdek onze andere diensten

Wij voeren elk interieurproject uit, uw toekomstige badkamer, de keuken van uw dromen …

Contact opnemen
Delen :