Interieur op maat

DCM PROJECT is ook uw kwaliteitspartner voor uw interieurinrichting.
Samen ontwerpen wij uw meubilair: tafels, boekenkasten, kasten, kleedkamers, …

Dankzij onze jarenlange ervaring en vakwerk kunnen wij u onze diensten aanbieden en u ons beste advies geven voor de inrichting van uw woning.

Graag wat inspiratie? Aarzel dan niet om ons te bezoeken in onze showroom!


Dressing

Een van de belangrijkste kamers in uw huis. Een opbergruimte die praktisch maar vooral esthetisch moet zijn. Aan u om het in te richten! Met of zonder deuren, met verlichting, of u laden of kasten wilt, opbergruimte voor de dassen en horloges van mijnheer, voor de tassen van mevrouw, wij kunnen u helpen een kleedkamer op maat te maken.

Meer foto’s

Bibliotheek

Uw bibliotheek is een weerspiegeling van uw persoonlijkheid. Vertrouw ons uw wensen toe en wij garanderen u de boekenkast die uw waarden weerspiegelt. Of het nu een aparte ruimte is of een onderdeel van uw bestaande woonkamer, DCM PROJECT is de vakman dat u nodig heeft.

Wij helpen u bij de realisatie van uw project om een op maat gemaakte boekenkast in uw interieur te integreren.

Meer foto’s

Radiator verberging

Volledig op maat gemaakt, is dit de ideale oplossing om uw oude radiatoren te verbergen en uw huis een warme en originele toets te geven.

Samen creëren we een mooi, warm ladekastje vanuit hout in de kleur van uw keuze.

Meer foto’s

Moeilijke ruimtes, hoeken

Iedereen heeft verloren hoekjes bij hem thuis.

Dankzij onze vakmanschap wordt elk hoekje van uw thuis benut: onder de trap, in een kamertje, wij bedenken wat voor u tot nu toe ondenkbaar was.

Meer foto’s

Speelkamer

Om uw kinderen te laten groeien en hun zintuigen te ontwikkelen, is het belangrijk te denken aan een ruimte waar al hun schatten optimaal opgeruimd kunnen worden. DCM PROJECT is er om uw leven gemakkelijker te maken.

Meer foto’s

Ontdek onze andere diensten

Wij voeren elk interieurproject uit, uw toekomstige badkamer, de keuken van uw dromen …

Contact opnemen
Delen :